Et italiensk TV-program håner president Joe Bidens mentale tilstand i en sketsj, skriver Sky News Australia. Det minner om USAs komedieshow Saturday Night Live, som har blitt sendt hver lørdag i tiår.

SNL er dessverre blitt woke i likhet med nesten alle late night komikere som Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Seth Meyers og Stephen Colbert.

En skuespiller som etterligner Biden, mumler gjennom en tale, vandrer planløst og forvirrer verdensledernes navn. I en scene trykker presidenten på en rød knapp som skal forestille atomknappen og sier at han har glemt å ta piller.

Det er en europeisk gren av Warner Brothers Discovery som publiserte videoen og følger et saudiarabisk TV-program fra 2022 (og senere 2023) som hånet både Biden og visepresident Harris.

Brukere på X reagerte på sketsjen, takker Italia, og beklager at USA under Biden blir latterliggjort verden over. Clay Travis skriver:

– Italiensk TV håner Joe Biden mer hensynsløst enn noen amerikanske komikere gjør. Dette er hva verden tenker om Biden, de ler alle av oss. Dette er hva SNL ville gjort hvis de ikke var demokratiske propagandister.

Vi er gjort til latter for hele verden, skriver End Wokeness.

Crozza Biden è piuttosto confuso «My name is Jo Kennedy» | Fratelli di Crozza. Hele episoden spilles foran et publikum. 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.