Medlemstallet i denne gruppen stiger fortere enn CO2-utslippene minsker. Uansett om du mener at CO2-utslipp er en katastrofe som koker kloden, eller en velsignelse som sørger for økt plantevekst, så bør du ha oversikt over forskjellige nasjoners CO2-utslipp og deres klimamål i Parisavtalen.

Interessant er det da å sammenligne vårt lille land med EU og verstingen Kina. For å visualisere og sammenligne dette har jeg satt inn utslippene i 2018 og Parisavtalens mål for 2030 for Norge før økningen (-40%), EU (-40%) og Kina (+54) i en graf.

Kina sitt diffuse mål innebærer utslippsvekst. Med 10 mrd tonn har de 28% av verdens CO2-utslipp, mens de har som klimamål å stoppe veksten innen 2030. Hva det blir, anslås fra en framskriving på 54% til hele 450%. Jeg benytter 54% selv om det sannsynligvis blir mye høyere, når man vet hva som bygges og er planlagt bygd av kullkraftverk i Kina.

Som en kuriositet tok jeg også med min lille hjemby Trondheims ambisiøse plan om å redusere CO2-utslippene med -80%, bare for å se hvor lite klimaomkostningene her betyr globalt.

Fra grafen ser en at Norges utslipp er tilnærmet usynlig, og Trondheims utslipp helt usynlig. Zoomes det inn, så vises Norge som en tynn strek i forhold til de vi måler oss opp imot.

Ved å strupe oljeindustrien, bremse næringslivet, innføre en grønn bobleøkonomi som vil sprekke og rasere vår natur og fauna med vindmøller skal de norske ubetydelighetene reduseres 40%. Mens Kina, som i 2018 stod for 28% av totalen, skal få fortsette sin uhemmede vekst i enda 10 år. Alt skjer innenfor den virkningsløse symbolavtalen som ble vedtatt i Paris. Et symbol for de naive og lettlurte i klima-troen.

Skal vi virkelig tillate at våre myndigheter til ingen nytte fortsetter å herje fritt med økologien og økonomien i vårt lille land? Bare for å stenge en kran som drypper når det fosser en elv i Kina? Og bare for en teori som ikke er vitenskaplig bevist.

Jeg blir skremt av hva som skjer med vårt lille land, vennligst stopp galskapen.

Lars Andresen er et vanlig medlem av Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet» og vi takker for tillatelsen til å gjengi hans første innlegg i gruppen som kl 15:28 på torsdag har 111.761 medlemmer.

Kjøp T-skjorten her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂