En gjeng går løs på en jente og sparker henne i hodet til ropene «Døda henne, wallah!» og «fucka revbenen» (fuck ribbena).

Videoen, som er lastest opp av en «Hussein» og publisert av Samhällsnytt, er ikke datert, men mishandlingen skal ha funnet sted i februar.

Det er ikke lenge siden Sverige fikk se en video der en innvandrergjeng raner og fornedrer en svensk ungdom. Det ender med at de urinerer på ham.

Dette kalles nå fornedringsran i Sverige. Det har vært mange slik ydmykelser av svensker, og sist uke advarte en tidligere politimann med afghansk bakgrunn at det kunne ende med at svensker danner borgervern og tar hevn. Da ville, som han sa, publikum reagere med et skuldertrekk.Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂