Illustrasjonsfoto av Tawfiiq Islamsk Senter i Åkebergveien: Vidar Ruud / NTB scanpix

Slåsskamp mellom to kvinner i en moské i Gamle Oslo førte til at en finger ble bitt av, en kvinne ble kjørt til sykehus og en annen kvinne arrestert for vold. Politiet har funnet den avbitte fingeren, og håper den kan sys på igjen.

Det var under en uoverensstemmelse mellom to kvinner i moskéen Tawfiiq Islamsk Senter i Åkebergveien i Gamle Oslo søndag ettermiddag, at en kvinne fikk bitt en finger tvers av. Politiet lyktes med å finne den avbitte legemsdelen, og den skadde kvinnen er fraktet til sykehus der man håper å få sydd fingeren på igjen. Det skal ha vært mye blod på stedet, og den skadde kvinnene skal ha mistet bevisstheten.

Ifølge TV2 skal nødetatene ha fått melding om denne blodige hendelsen i en moské i den innvandrertette bydelen Gamle Oslo.

Det skal ha vært en temmelig brutal slåsskamp mellom to kvinner, der den ene altså tok  tennene i bruk, med oppsiktsvekkende stygt resultat.

– Vi har kontroll på to kvinner og har akkurat funnet den avbitte fingeren, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til TV 2.

Den skadde kvinnen befinner seg søndag kveld under behandling på et sykehus i byen.

TV2 opplyser at situasjonen som møtte politiet på åstedet, var nokså uoversiktlig.

«Operasjonslederen forteller at det var kaotisk på stedet da politiet ankom, og at hendelsesforløpet og forholdet mellom de to foreløpig er uklart.

– Vi vet ennå ikke bakgrunn for slåsskampen, som skjedde inne i moskeen, sier Krohn Engeseth.»

Det opplyses videre at politiet er fortsatt er på stedet og avhører vitner, for å få nærmere oversikt over det om har skjedd og hva som kan ligge til grunn for en slik batalje.

«Kvinnen som er mistenkt for å ha bitt av fingeren, er pågrepet og siktet for kroppskade», skriver TV.

Den arresterte kvinnen skal være i femtiårene. Så langt foreligger det ikke informasjon om at opptrinnet har bakgrunn i religiøse uoverensstemmelser, selv om det fant sted i en moské.

Tawfiiq Islamsk Senter i Åkebergveien i Oslo er landets største moské, er grunnlagt av mennesker fra det somaliske miljøet i Norge, og har nesten 8 000 medlemmer.

(Saken er oppdatert per kl. 1950) 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂