FBI har pågrepet ti saudi-studenter og avhører dem. De leter etter flere som er forsvunnet. FBI vil ikke si hvor mange, men det er innført strenge sikkerhetstiltak ved alle militære baser.

FBI er spesielt interessert i den turen gjerningsmannen, Mohammed Saeed al-Shamrani, 21, tok til New York sammen med tre medstudenter forrige uke. De var på museer og så julegrantenningen utenfor Rockefeller senter. Men politiet tror også de møtte noen. Hvem?

Torsdag kveld satt Shamrani og tre medstudenter og så på videoer av massakrer.

Da han gikk til angrep fredag, i klasserommet, sto en utenfor og filmet og to så på.

De tre som ble drept på Pensacola marinebase fredag er  Mohammed Haitham, 19, og

Cameron Scott Walters, 21,

This undated photo provided by the U.S. Navy shows Ensign Joshua Kaleb Watson, from Coffee, Ala. Family members on Saturday identified one of the victims of a shooting at Naval Air Station Pensacola, Fla., as Watson, a 23-year-old recent graduate of the U.S. Naval Academy who alerted first responders to where the shooter was even after he had been shot several times. (U.S. Navy via AP)

This undated photo provided by the U.S. Navy shows Airman Mohammed Sameh Haitham, from St. Petersburg, Fla. One of the victims of the shooting Friday, Dec. 6, 2019, at Naval Air Station Pensacola, Fla., has been identified as Haitham, 19, who joined the Navy after graduating from high school last year, according to the Tampa Bay Times. (U.S. Navy via AP)

 

 

 

Military bases across the US are put on high alert as FBI hunts missing Saudi servicemen linked to Pensacola Naval base shooting and probe who the killer met with in New York two days before the attack

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.