Nytt

Det inntraff en eksplosjon i en frisørsalong i Traneberg i Stockholm natt til torsdag. Flere vindusruter ble knust i eksplosjonen.

– Det är för tidigt att säga vad det är som detonerat, sier Per Fahlström, presstalsmann ved politiet region Stockholm. – Inringare hörde av sig till oss efter att ha hört en smäll klockan 23.48 natten till torsdag. När polispatrullen kom till platsen ser de att fönsterrutorna är kraschade.

– Det är en explosion som ägt rum, antingen inuti lokalen eller utanför. Det är ingen brand och det är inga personskador, sier Peter Tistam, operasjonsleder for redningstjenesten. –Både vi och polisen är på plats. Men läget är under kontroll.

Ingen er foreløpig pågrepet for handlingen.

– Nationella bombskyddet åkte dit och polisens tekniker har varit där men de har lämnat platsen nu, sier Per Fahlström.

Expressen

Kjøp Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!