Sakset/Fra hofta

SVT viste onsdag kveld dokumentaren «Uppdrag granskning – Larmet från Filipstad». Det skapte bølger i hele det svenske etablissementet. Her kom det frem sannheter og realisme som passer dårlig inn i den svenskeskapte idylliske ideen om den berikende innvandringen. Den økonomiske situasjonen er desperat i Filipstad. Mange kommuner fikk et engangsbeløp i 2015 for å ta seg av migranter. Nå er det tomt for penger og hele 69 av landets 290 kommuner gikk med underskudd i 2018.

Annicka Carlsson ved Arbetsförmedlingen spør retorisk:– Men vem anställer de arbetslösa analfabeterna? Hun svarer selv: – Det finns ingen efterfrågan på såna.

Kostnadene for de «nyankomne» er skyhøye, og de vokser. Dette er tilfellet for mange svenske kommuner som har tatt imot migranter.

Claes Hultgren, kommunesjef i Filipstad, sa i april at Filipstad burde slå seg selv konkurs. Men dette er ikke mulig i Sverige for kommuner å slå seg selv konkurs. Integrasjonsansvarlig i kommunen, Jim Frölander, har besøkt andre kommuner også. Hans konklusjon er klar: – Vi är på väg mot katastrof.

– Vi håller på och byter befolkning. Det kan man tycka vad man vill om, det beror på hur man är lagd. Men det är bara konstaterande av fakta att det faktiskt är det vi håller på att göra och då måste vi förhålla oss till det, sier Jim Frölander i programmet.

Filipstads nye befolkning har lite å ta seg til i et land hvor de ikke har nødvendig språk, utdannelse eller kompetanse for å fø seg selv.

Sverigedemokraternas (SD) leder Jimmie Åkesson må i en artikkel i Expressen forklare for eliten hvordan «det kunde bli såhär».

Bilderna från Filipstad synliggör känslan av uppgivenhet, tomhet och frustration. Vad som en gång var en fullt fungerande kommun där medborgarna kände en trygghet i att det offentliga fanns där som ett skyddsnät existerar inte längre. Frågan etablissemanget nu ställer sig är: Hur kunde det bli såhär?

De skulle hørt på SD, sier Åkesson.

Men istedet valgte svenske kommuner å feire at de fikk penger for å ta imot migranter. Løgnen om de velutdannede migrantene er forlengst avslørt. Sverige greier ikke å sysselsette migranter med eller ingen utdannelse.

Åkesson sier at det er katastrofe. Det svenske samfunnet er radert ut og erstattet med noe helt annet.

Utrikesfödda är kraftigt överrepresenterade i arbetslöshetsstatistiken och också de som i störst utsträckning tar emot försörjningsstöd. Det ekonomiska kaoset. Den sociala splittringen. Den kulturella krocken. Allt har sammantaget skapat ett läge som inte kan betecknas som något annat än katastrof. Gatan där vi växte upp är borta. Affären har slagit igen. Fotbollsplanen igenvuxen. Vår barndoms stad har raderats ut och ersatts av något helt annat.

Vi må stanse den pågående masseinnvandringen, skriver Åkesson.

Vad ska vi göra nu? Först och främst måste vi sätta stopp för den pågående massinvandringen. Att fortsätta klubba igenom reformer som ger illegala, utan skyddsbehov, rätt att stanna i landet (gymnasielagen) parallellt med att baxa igenom nya reformer som ökar tillflödet (anhörighetsinvandring) är naturligtvis direkt förödande.

Dette har vært et skammelig svik av sosialistene, skriver Åkesson.

De med helt andra ekonomiska förutsättningar drabbas inte i samma omfattning. De löser situationen via försäkringar och andra typer av särlösningar. Välfärden riskerar således ett bli en sällskapsklubb endast för eliten. Det är skamligt och ett totalt svek av de som en gång i tiden kallade sig för Sveriges arbetarparti.

Det anbefales å se hele programmet:

Også i Filipstad stemmes det, utrolig nok, fremdeles rødt:

Inte bra, inte… 

Anna Dahlberg i Expressen skrev i april om hva som skjer i Filipstad nå som den lille byen er full av innvandrere uten utdanning, uten jobb og ingen steder å reise til.

Filipstad har flest socialbidragstagare i hela landet i relation till befolkningen. Av stadens drygt 10 000 invånare är över 2 000 utomeuropeiskt födda. Hela 80 procent av de vuxna i den gruppen saknar jobb och ytterligare tio procent befinner sig i arbetsmarknadspolitiska åtgärder, enligt kommunchefen.

Kvinnene har som regel ingen utdannelse. De sier at mennene deres ikke liker likestilling.

Konsekvensene for å ha lurt det svenske folket til å «åpne sine hjerter» og ta imot halve verden er enorme. Og det lar seg ikke reversere. Norge må ta lærdom av Sveriges katastrofale politikk. Lytt til Jimmie Åkesson og stans tilgangen på tilførsel av nye migranter som kommer kontinuerlig gjennom familiegjenforening. I Norge utgjør familiegjenforening den største andelen av innvandringen. Vi kommer oss aldri videre fra de dyre og store 1. generasjonsproblemene, hvis vi ikke strammer inn.

SVT

«Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!