Tegning: Karine Haaland

Hele Norges Petter Stordalen annonserer i dag at han kommer til å utslette seg selv.

Jeg er en rik hvit mann på femti! En trussel mot ikke bare kvinners – og hele landets – velferd og karrieremuligheter! Det er sånne som meg som har ødelagt Norge! sier en opphisset Petter Stordalen til Hverdalsposten. Slike som meg må bort!

På spørsmål om han har noen tanker om hvordan dette skal skje svarer Stordalen entusiastisk – Ja! Mange!!!! Jeg har blant annet tenkt å hoppe ut av et av mine egne jetfly! I fart!!! uttaler Stordalen begeistret. Eller kanskje spise ti kilo av Gunhilds gode kålstuing og dø av forstoppelse. Eller lakris. Ellers ser jeg for meg at jeg skal bare hoppe opp og ned og skrike og fekte med armene til jeg kollapser, sier Stordalen fornøyd mens han hopper opp og ned og skriker og fekter med armene.

 

Kjøp «Hypermoral» av Alexander Grau fra Document Forlag her!