Politiet har gode overvåkingsbilder av mannen som skal ha truet en mann i 40-årene med hagle på Oppsal i Oslo tirsdag ettermiddag.

Mannen skal ha blitt truet i sitt eget hjem, og en hagle ble funnet i umiddelbar nærhet. Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 16. Det ble satt inn både politihelikopter og hundepatruljer for å finne den angivelige gjerningsmannen, men i 17-tiden ble det aktive søket etter ham avsluttet.

Den fornærmede mannen ble kjørt til Ullevål sykehus med bruddskader i beinet etter at han skal ha klatret ut av et vindu og hoppet ned fra et tak.

– Vi har sikret gode overvåkingsbilder av det vi mener er gjerningsmannen. Han er ikke identifisert ennå, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Bildene er fra overvåkingskameraer i området. Politiet har gjennomført avhør av fornærmede og flere vitner.

– Den fornærmede skal ikke ha vært tilfeldig utpekt av gjerningsmannen, og det er ingen grunn til å tro at denne personen kan være farlig for andre, sa Skott tirsdag ettermiddag.

Gjerningsmannen beskrives som en mann i slutten av 20-årene av afrikansk opprinnelse og med kort, svart hår.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂