Jubelen ville ingen ende ta på Frp-landsmøtet da leder Siv Jensen kunne ønske nestleder Sylvi Listhaug velkommen tilbake i regjeringen.

Fredag formiddag ble det kjent at Listhaug går inn i regjeringen igjen som eldre- og folkehelseminister litt over ett år etter at hun måtte gå av som justis- og beredskapsminister.

– Jeg er så utrolig glad og stolt av å si at det er Sylvi som skal stå aller øverst på barrikadene for at eldre mennesker i Norge skal få en varm, verdig og valgfri eldreomsorg, sa Jensen til landsmøtet, som svarte med langvarig jubel og stående ovasjoner.

Ifølge Jensen vil eldreomsorg bli en av partiets viktigste saker inn i valgkampen.

– Som eldreminister vil Sylvi sammen med alle oss andre sørge for en førsteklasses eldreomsorg i din kommune, slo hun fast.

Listhaug gikk av som statsråd 20. mars i fjor etter en strid som startet med at Listhaug la ut et bilde på Facebook der hun skrev at «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet».

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂