Stortingsrepresentanten innrømmer å ha levert fiktive reiseregninger til Stortinget.

I reiseregninger fra Haukeland Liadal har Aftenposten funnet at hun har vært et annet sted enn det hun har oppgitt, eller at hun har fått penger for å ha vært hjemme, på hytta eller på private reiser.

Tajik: – Alvorlig

– Dette er nytt for partiledelsen i kveld. Det er bra at Hege beklager og sier at hun vil at dette skal bli rettet opp. Vi forutsetter at Stortingets regelverk følges, sier Aps parlamentarisk nestleder Hadia Tajik i en kommentar tirsdag kveld.

Ap-nestlederen sier at brudd på Stortingets regelverk er alvorlig.

– Derfor er det viktig at Stortinget ser på dette slik at alle fakta kommer på bordet. Vi vil også følge opp med Hege og få en forståelse av det som har skjedd, sier Tajik.

Reiseregninger for en halv million