En 50 år gammel mann ble kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter at han ble slått bevisstløs i en slåsskamp i Tønsberg natt til søndag.

Politiet fikk melding om slåsskampen like over midnatt, og fant 50-åringen hardt skadd utenfor utestedet Heidis i Tønsberg sentrum. Han ble først kjørt til sykehuset i Tønsberg, men skadene var så alvorlige at han ble tatt videre til Ullevål sykehus.

Politiet har ennå ikke pågrepet en gjerningsperson.

– På stedet ble det nevnt et navn på en mulig mistenkt. Vi har imidlertid ikke fått bekreftet at det er vedkommende som er gjerningspersonen og vi har heller ikke klart å få tak i vedkommende. Nå forsøker vi å snakke med vitner for å eventuelt få bekreftet om det er denne personen som er gjerningspersonen, sier operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB.

Politiet har ennå ikke fått snakket med den skadde 50-åringen, men opplyser at han vil bli avhørt så snart han er i stand til det.

– Nå er etterforskere i gang med vitneavhør, samt gjennomgang av video fra overvåkingskameraer i området. Og vi oppfordrer alle vitner som kan ha sett noe til å ta kontakt med politiet, sier Kråkenes.