Nytt

En avvist afghansk asylsøker tidligere identifisert som Ahmad G. er av landsretten i Flensburg i Tyskland dømt til livsvarig fengsel for knivdrapet i mars 2018 på den 17 år gamle tyske jenta Mireille B. – hennes tidligere kjæreste, som hadde gjort det slutt med ham.

Det melder Die Welt.

Den unge mannen stakk 17 år gamle Mireille fjorten gangen med en kjøkkenkniv. Jenta døde av indre blødninger. Hun måtte dø fordi tiltalte ikke ville akseptere at hun definitivt hadde forlatt ham. Til denne overbevisningen er første straffedomstol ved landsretten i Flensburg kommet etter flere måneders rettsforhandlinger.

Saken hadde skapt forskrekkelse og sorg landet rundt på grunn av offerets unge alder og likheten med saken i Kandel, Rheinland-Pfalz, hvor en flyktning fra Afghanistan noen måneder i forveien hadde knivdrept sin mindreårige eks-kjæreste. Han ble i fjor dømt til ungdomsstraff.

Ahmad G. ble av sakkyndige bedømt til å være minst 21 år gammel.

Han og den 17 år gamle jenta hadde ifølge dommeren hatt et stormfullt forhold, preget av et ekstremt kontrollbehov fra den unge afghanerens side.

Kort tid etter drapet uttalte en venn av henne til Bild at Ahmad hadde insistert på at Mireille skulle konvertere til islam og gå med hijab.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Les også