Tavle

Harald Stanghelle blir programleder i NRK+  og får oppfylt et ønske i det han kaller «oppløssiden» av livet. Ikke så overraskende. Mer spesielt er det at Sylvi Listhaug mister sin rådgiver Espen Teigen. Teigen begynner som økonomijournalist i Nettavisen fra nyttår.

Teigen innleverte sin oppsigelse til Listhaug fredag. Han ble med over som rådgiver fra Justisdepartementet til Stortinget i mars.

Teigen sier han alltid har drømt om å bli journalist.

– Dette er jo en helt annen rolle. Nå legger jeg politikken bak meg, og blir uavhengig journalist. Det er et stort ansvar. Men om jeg må forsvare saker, så er jeg selvsagt beredt på det. Jeg er ikke den første som bøyer av, sier Espen Teigen.

At Stanghelle får prøve seg som programleder i NRK radio er kanskje ikke så rart. Med sin erfaring og kontaktnett er Stanghelle en selvskreven kandidat. Kritikerne vil se det som nok en bekreftelse på at NRK står for establishment. Det er få rebeller i dagens NRK. Profilen er helt «flat».

Espen Teigen blir journalist i Nettavisen

 

Forhåndsbestill Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!