Espen Teigen har sluttet i FrPs stortingsgruppe for å gå tilbake til rollen som journalist i Nettavisen. Mer overraskende er opplysningen om at han har meldt seg ut av partiet. At en så sentral person, som har stått partileder Sylvi Listhaug nær, velger å gå ut, utløser undring.

Hva var det som fikk Teigen til å bryte med partiet etter å ha deltatt i de indre sirkler på høyeste nivå?

Alle jobbskiftene siden han sluttet i Nettavisen for å gå tilbake til Stortinget, indikerer ganske stor turbulens.

Teigen kom til Nettavisen i 2019, etter å ha vært rådgiver for daværende FrP-nestleder Sylvi Listhaug.

Han forlot avisen i mai i fjor for å bli pressesjef for FrPs stortingsgruppe. I januar i år tok han over som partiets kommunikasjonssjef, en jobb han sluttet i etter rundt to måneder – og ble kommunikasjonsrådgiver. Overfor Nettavisen bekrefter Teigen at han har meldt seg ut av FrP.

Noe har gått alvorlig galt.

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.