Oslo Sentralstasjon og deler av sentrum sett fra luften. Foto: GAD / Wikimedia Commons.

Personen som er knivstukket på et tog, er alvorlig skadd, melder VG. En person er pågrepet.

Politiet meldte opp hendelsen på Twitter klokken 15.26 mandag ettermiddag. Toget hendelsen skjedde på står nå på spor 16, som er blitt stengt inntil videre.

Vektere på stedet fikk tak i personen som politiet mener står bak angrepet. Ifølge VG er den mistenkte gjerningspersonen en mann i 30-årene.

– Vi avhører flere av passasjerene som vitner, samt sikrer alle nødvendige spor. Vi har også kontroll på kniven som trolig ble benyttet. Den mistenkte er kjørt arrest og vil bli avhørt. Vi følger også opp fornærmede, opplyser politiet.

Ifølge operasjonslederen var det tilløp til panikk på stedet. Hendelsen skjedde midt i rushtiden, og det var fullt av mennesker på perrongen da den skadde ble trillet bort til ambulansen. Flere enheter fra politiet og ambulanser var på stedet mandag ettermiddag.

– Vi jobber med kameraovervåking og snakker med vitner, samt følger opp den skadde på sykehus. Den anholdte vil bli kjørt til arresten for å sikre spor, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til VG.

(©NTB)

 
 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.