Nytt

Politiet har tiltalt Belal Belal for et brutalt drap på Bjerke i Oslo i fjor sommer. Han har en lang liste av kriminalitet i Norge, men er umulig å utvise.

Sammen med en annen mann påførte Belal (30) drapsofferet massive hodeskader i et boligområde på Bjerke i Oslo i juli i fjor, ifølge tiltalen.

Etter gjentatte spark og tråkk mot hodet fikk offeret i slutten av 30-årene minst tre brudd i hodeskallen. To dager senere døde han på sykehus, melder TV 2.

En mann i 40-årene var ifølge tiltalen vitne til voldshandlingen og er tiltalt fordi han ikke tilkalte hjelp eller bisto fornærmede.

Belal har ikke oppholdstillatelse i Norge og er varig utvist fra landet etter mange dommer for vold og tyveri. Han har blitt anmeldt over hundre ganger og er dømt for grov vold mot 15 personer.

Han er ennå ikke sendt ut av landet siden hans nasjonalitet ikke er bekreftet. Politiet mener han er fra Marokko, men han har ikke villet samarbeide med politiet og har verken oppgitt sitt ordentlige navn eller hvor han kommer fra.

Mannen er tiltalt for å gjentatte ganger å ha sparket mot og tråkket på hodet til en mann i slutten av 30-årene fra Akershus. Volden førte til minst tre brudd på hodeskallen og voldsofferet døde på sykehus to dager etter hendelsen.

Saken er foreløpig ikke berammet for Oslo tingrett.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Les også