Nytt

– Dette er snakk om en stygg voldshendelse, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til TV 2. Ifølge en bekjent av offeret skal han ha blitt slått mer en 20 ganger. Illustrasjonsfoto Øyvind Thuestad

Politiet etterlyser to menn, formentlig østeuropeiske, som stakk av i en sølvfarget Audi etter å ha slått ned en mann ved en bilforretning i Oppegård lørdag.

Politiet fikk meldingen om volden klokka 16, og skrev på Twitter at det trolig var brukt balltre og at fornærmede, en mann i 30-årene, var fraktet til Ullevål sykehus med ambulanse. Politiet kjenner ikke skadeomfanget, men betegner volden som grov.

– Ingen er så langt pågrepet. Vi har ikke fått inn noen tips heller, vi vil gjerne ha det hvis noen vet noe, sier operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt til NTB natt til lørdag.

Politiet ønsker både å komme i kontakt med vitner som kan ha sett noe og som har observert en grå Audi kjøre av gårde. Ifølge Oppegård Avis var det mye å rydde opp etter voldsepisoden som fant sted i bilforretningen ved YX-stasjonen på Sofiemyr.

– Jeg kan bekrefte at det har vært mye blod, sa innsatsleder Anders Strømsæther i Øst politidistrikt etter å ha vært på stedet.

Krimteknikere jobbet på åstedet utover lørdagskvelden. Ifølge politiet var fornærmede ved bevissthet da ambulansen hentet ham. Ifølge TV 2 ligger mannen på overvåkingen på Ullevål. En bekjent av offeret sier han ble slått mer enn 20 ganger, fikk flere kutt i hodet og skal ha fortalt at han aldri hadde sett gjerningspersonene før.

Vitner sier ifølge TV 2 at gjerningspersonene jaktet etter ham rundt bilforretningen der overfallet skjedde. Da mannen forsøkte å komme seg vekk via forretningens bakdør, låste de igjen døra og fortsatte å slå.