Nytt

Amazon har godkjent å støtte en britisk ekstremistgruppe, The Muslim Research and Development Foundation (MRDF), ved at de donerer penger til gruppen hver gang støttespillere kjøper deres produkter gjennom Amazon Smile.  The Muslim Research and Development Foundation er den største salafistorganisasjonen i Storbritannia. De promoterer barneekteskap, kjønnslemlestelse og steining for utroskap. Grunnleggeren og tidligere leder, Haitham al-Haddad, mener også at alle vestlige kvinner skal underkaste seg Allah og iføre seg niqab, at det er greit for menn å slå sine koner og at homoseksualitet er ondartet kriminalitet.

Vestlige kvinner har kontaktet ham for å kunne komme til et muslimsk land så de kan ble steinet til døde, påstod Haddad i 2012:

 “I have received so many requests from western women who committed adultery. They were begging me to help them to find a way to a Muslim country to be stoned to death.”

“The younger the better” is Mr Haddad’s advice on the best age for a teenage girl to marry although “you have to be careful of the legal issues”. Female circumcision, done the Islamically approved way, “is better for the husband” and “a virtue or honour for women”.

Men Haddad stopper ikke der. Han har advart mot at pedofili vil ble legalisert i vesten (men ønsker altså barneekteskap) og hevder at enkelte vestlige land debatterer hvorvidt aborterte fostre skal selges som grillmat til Øst-Asia.

Den britiske regjeringens ombud for anti-ekstremisme, Sara Khan, sier at MRDF er  “the main Salafist organisation in the UK”.

“Haitham al-Haddad’s views are misogynistic, racist and homo- phobic. They promote a supremacist ‘us versus them’ world view that wrongly makes Muslims feel that they can’t be fully British.” MRDF, which promotes the cleric’s belief that “Salafism is Islam”, is one of many charities that have successfully applied to join the Amazon Smile programme since it was launched in the UK last autumn.

Nærmere 200 av de 1900 offisielle moskeene i Storbritannia ledes av salafister.

Amazon ville ikke oppgi til The Times hvilket tidspunkt MRDF ble medlem av Amazon Smile, ei heller hvor mye penger som var overført til gruppen. Beløpet ble antatt å være lite. Selskapet sa at de stolte på den offentlige reguleringen av ideelle organisasjoner som hadde godkjent MRDF og at de nå har kontaktet myndighetene for en full gjennomgang.

“Due to the serious nature of these concerns, we have referred these allegations to the commission and will be conducting a full review to ensure they do not violate our policies.”

The Times

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!