Sakset/Fra hofta

Linda Sarsour sto i spissen for en ramadan-markering utenfor Trump Tower i juni. Sarsour tror hun skal forene «minoriteter» og muslimer mot det hvite Amerika.

Med ubegrensede midler og uten hemninger kan aktivister og Demokrater gå løs på Kavanaugh og Trump.

Senator Susan Collins (R-Maine) holdt en tale fredag der hun forklarte hvorfor hun kom til å stemme ja. Det var en tale som høstet mange lovord for sin grundighet. Collins beklaget at justiskomiteens «rådgivning og samtykke»-rolle var forvandlet til en farse.

Collins ble øyeblikkelig stemplet som en «rape apologist» av aktivistene. Blant de fremste er islamisten Linda Sarsour.

“Senator Susan Collins is the mother & grandmother of white women in America who gave us a Donald Trump presidency. The 53%,” tweeted Linda Sarsour, a far-left activist and a leader of the Women’s March that branded Collins a “rape apologist” after the speech. “She is a disgrace & her legacy will be that she was a traitor to women and marginalized communities. History will not treat her kindly.”

Ved å tillate å bli assosiert med disse aktivistene løper Demokratene en stor risiko. Sarsour har forbindelser til Det muslimske brorskap. Når Trump sier at Demokratene er blitt et radikalisert parti som ikke lenger fortjener å bli overlatt styringsansvar, kan han bruke folk som Sarsour som eksempel.

USA er ikke moden for alliansen sosialister og islam, slik som Europa. Det går ikke hjem hos velgerne.

Demokratene og aktivistene øker volumet og avskyretorikken, men hvordan lyder det når respekterte senatorer som Susan Collins stemples som «rape apologist»?