linda-sarsour

En dypt ironisk side ved lørdagens kvinnemarsjer i protest mot Donald Trump, var at en av organisatorene og talerne under Women’s March i Washington, D.C., var den palestinsk-amerikanske aktivisten og muslimen Linda Sarsour, som ikke bare går med det kvinnefiendtlige plagget hijab, men også har snakket i godmodige vendinger om sharia-loven på Twitter:

linda-sarsour-twitter

At Sarsour er Palestina-sympatisør, er kanskje ikke så overraskende. Men som The Daily Caller skriver, trekker hun det muligens noe lengre enn de fleste:

Sarsour, the head of the Arab American Association of New York and an Obama White House “Champion of Change,” was speaking at last month’s 15th annual convention of the Muslim American Society and Islamic Circle of North America.

While there, she posed for a picture with Salah Sarsour, a member of the Islamic Society of Milwaukee and former Hamas operative who was jailed in Israel in the 1990s because of his alleged work for the terrorist group.

The Gateway Pundit kan ellers opplyse om at det amerikanske flagget i følge en Twitter-post ble benyttet som hijab under marsjen.

us-flag-hijab

Forvirringen må være stor i den såkalte kvinnebevegelsen når man hengir seg til et slags svermeri for islamismen. For selv om disse tingene muligens skjer med et smil: Hva er egentlig mer kvinneundertrykkende enn islamsk lov?

 

The Gateway Pundit – The Daily Caller

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂