Nytt

Skjermdump fra Listhaugs video. Se videoen nederst i artikkelen.

Sylvi Listhaug har postet en video av trafikken i Oslo sentrum. Hun innleder slik på Facebook:

«Sjekk galskapen!! Hovedveien gjennom Oslo sentrum…jeg sier ikke mer! Slik går det når MDG, Rødt, SV og AP styrer byen. (Og forresten så er det mannen min Espen som filmer så slipper vi en diskusjon om det).»

Fra 4. juni i år ble deler av Oslo sentrum stengt for gjennomkjøring. Målet er å redusere bilkjøringen.

Listhaug og mannen hennes filmer gjennom frontruten mens de kjører gjennom Oslo sentrum for å komme seg til stortingsrepresentantens jobb på Stortinget. Listhaug forklarer at hun kjører til jobben fordi det ikke er tilrådelig for henne å kjøre kollektivt.

Og hun fortsetter:

«Sånn er det når man har et byråd som i Oslo der Miljøpartiet De Grønne sitter, og skal være med å styre sammen med Rødt, SV og Arbeiderpartiet. Som tillater rett og slett at ekstremismen overtar og man gjør hva man kan for å hive ut bilene fra byen – selv om mange faktisk er helt avhengige av dem – til og med i Oslo.»

Videoen, som ble lagt ut torsdag morgen, har i skrivende stund ved 16-tiden nesten 30.000 visninger.

To av de mest likte leserkommentarene:

«Problemet er ikke byggingen på Continental men du må kjøre ekstreme omveier for å komme ut av bysonen. Å kjøre lange omveier er ikke miljøvennlig. I tillegg er det ikke mulig å kjøre mennesker med behov fram til diverse institusjoner. Det er Lan og Raymonds idioti som er årsaken.»

«Oslo er blitt galskapens by. Skjønner ikke at folk tillater et slikt styre i byen. Stem FRP da blir d bra men d vil ta tid å ordne opp i galskapen. ?»