Nytt

Politiet i New Mexico slo sist fredag til mot en leir ute i ødemarken på grensen til Colorado. Der fant de to menn, tre kvinner og elleve barn i alderen 1-15 år i ekstremt dårlig forfatning. Leiren var bare et reisverk av gamle bildekk og paller. Det var nesten ikke mat eller vann. -Det så ut som elendighet fra et tredjeverdenland, sa sheriffen ifølge Foxnews.com.

To menn, Siraj Ibn Wahhaj, 39, og Lucas Morton er muslimske ekstremister.

Hele saken begynte å rulle fordi Siraj Ibn Wahhaj stakk av med sønnen på fire som ble etterlyst av moren. Det var ham politiet kom for å finne.

De to mennene var ustyrt med våpen:

Taos County Sheriff Jerry Hogrefe previously said the occupants of the compound were “most likely heavily armed and considered extremist of the Muslim belief.” (….)

When police arrived, Wahhaj was armed with an “AR-15 rifle, five loaded 30-round magazines, and four loaded pistols, including one in his pocket,” according to Hogrefe.

Siraj Wahhaj senior

Men saken har forgreninger til World Trade Center-bombingen i 1993. Den gangen forsøkte en al-Qaida-celle ledet av den blinde sheiken Abdul Omar Rahman å få det ene tårnet til å falle slik at det rev med seg det andre. En av imamene i saken var Siraj Wahhaj senior, men han ble ikke tiltalt. Wahhaj er imam i Masjid At-Taqwa-moskeen. Wahhaj senior er også en god venn av en de fremste islamist-aktivister i USA, Linda Sarsour.

Det er hans sønn som var i leiren i New Mexico. Han fikk det for seg at sønnen hans var besatt og ville utføre eksorsisme på ham. Sønnen var ikke i leiren.

In a warrant made public Monday, Wahhaj told the boy’s mother he wanted to perform an “exorcism” on his then-3-year-old son because he believed he was “possessed by the Devil.” The boy suffered from seizures and couldn’t walk, the Atlanta Journal-Constitutionreported.

De tre kvinnene i leiren var mødrene til barna.

Subhannah Wahhaj, Jany Leveille og Hujrah Wahhaj ble arrestert fredag. De er mødre til de elleve barna i leiren. (Taos County Sheriff’s Office)

Hujrah og Subhannah Wahhaj er gift med Lucas Morton, og døtre av Wahhaj senior. Den yngre Wahhaj er gift med Leveille.

Muslim Extremist Arrested at New Mexico Compound Is the Son of Terror-Linked NYC Imam

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.