En 41 år gammel mann som er siktet for drap på en tyrkisk mann på Hellerud i Oslo i fjor sommer, etterforskes nå også for et drap i Estland, ifølge VG.

Den 41-år gamle tyrkeren sitter varetektsfengslet i Norge. Estisk politi vært i kontakt med norsk politi om saken og har også avhørt 41-åringen i Norge, skriver VG.

41-åringen er mistenkt for å ha drept en forretningspartner som har forsvunnet. Politiet i Estland antar at mannen er død.

Her i Norge er mannen siktet for å ha drept en 54 år gammel tyrkisk mann på Hellerud i juni i fjor. Kort tid etter drapet ble 41-åringen pågrepet i Bulgaria og senere utlevert til Norge. En finsk mann i 50-årene ble pågrepet i Finland i samme sak og utlevert til Norge.

Gjennom etterforskningen har mistanken mot tyrkeren blitt styrket, mens mistanken er svekket mot finnen, og han er løslatt fra varetekt, opplyser politiet ti VG.

Politiet er ferdige med etterforskningen av drapet i Oslo og har oversendt saken til statsadvokaten for påtaleavgjørelse, opplyser politiadvokat Sturla Henriksbø i Oslo politidistrikt.

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!