Nytt

Sylvi Listhaug har lagt bråket i norsk politikk bak seg og reist langt vekk, helt til California, der hun har besøkt Ronald Reagan Presidential Library and Museum.

 Min favorittpresident! Fantastisk å være på Ronald Reagan Presidential Library and Museum ?? Nå skal livet nytes ?? God påske alle sammen ?
Da stormen mot Listhaug raste som verst og skjellsordene hang løst, hos de som oftest tok ordet anstendighet i sin munn, skrev vi at Listhaug står i samme tradisjon som Ronald Reagan og Margareth Thatchcer. Å stå for konservative ideer er altså nok til å få slengt de verste adjektiver etter seg.
Det er kanskje ikke Sylvi Listhaug som har forflyttet seg, med sentrum i norsk politikk som har beveget seg langt mot venstre. Selv Høyre går langt i å bøye seg for venstresidens definisjoner av hva som er moderat og anstendig.
Rødts Bjørnar Moxnes kroer seg og håper og tror mistillitsforslaget mot Listhaug bare var begynnelsen. Moxnes omtales som moderat i mediene. Hvor er hukommelsen?
Listhaug søker til USA for inspirasjon. Det sier også noe om hva Listhaug kommer til å kjempe for når hun kommer tilbake og begynner i Stortinget over påske.

Kjøp Sir Roger Scrutons bok fra Document Forlag her!