Nytt

– Det er ikke Ap eller Støre som styrer sammensetningen i vår regjering, sier Frps parlamentariske leder Hans Andreas Limi.

Fremskrittspartiets parlamentariske leder Hans Andreas Limi mener det ikke er akseptabelt at justisminister Sylvi Listhaug (Frp) bytter departement.

– Nei, det syns jeg ikke er akseptabelt. Det er ikke Ap eller Støre som styrer sammensetningen i vår regjering. Listhaug gjør en utmerket jobb og har ikke gjort noe feil i forhold til Stortinget. Hun har beklaget, beklagelsen burde vært akseptert, sier han til VG.

– Ap har skjønt hva de har satt i gang. Et spill som i ytterste konsekvens kan føre til en regjeringskrise, sier Limi.

Ap-leder Jonas Gahr Støre slår tilbake mot Limis beskrivelse av situasjonen.

– Ap har ikke tillit til justis- og beredskapsministeren etter Listhaugs usanne og grove anklager og hennes oppførsel i Stortinget der en uforbeholden unnskyldning først kom etter kraftige reaksjoner fra hele opposisjonen, skriver Ap-lederen i en SMS til avisen.