En mann i 50-årene ble natt til tirsdag angrepet og banket opp av fem yngre menn i Storgata i Halden. Blind vold, mener politiet, som ser alvorlig på saken.

– Mannen kjenner ikke gjerningspersonene og vi snakker om blind vold. Han ble anropt på gaten og helt uprovosert slått i bakken. Etter at han ligger nede fortsetter gjengen å slå og sparke ham i hodet og ryggen. Det kunne endt så mye verre, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til Halden Arbeiderblad.

Politiet fikk melding om saken klokken 1.15. Tirsdag ettermiddag var ingen pågrepet, men politiet opplyser til NTB at de mener å vite hvem de mistenkte er. Alle fem skal være i 20-årene. Mannen ble ikke alvorlig skadd i angrepet.

– Han fikk noen kutt i hodet og klaget på en vond skulder. De fysiske skadene er en ting, men et slikt angrep er en meget skremmende opplevelse, sier operasjonslederen.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.