Nytt

Leder av Génération Identitaire i Østerrike, Martin Sellner, ble fredag anholdt på Luton flyplass med beskjed om at han ville bli satt i forvaring til søndag og deretter sendt hjem. Med seg hadde han venninnen, amerikanske Brittany Pettibone, som også ble satt i forvaring.

Ironisk nok skulle Sellner holdt en tale på Speakers Corner i Hyde Park. Britiske myndigheter mener han truer den sosiale fred.

Martin Sellner and Brittany Pettibone denied and refused entry into the UK.

On Friday night, Martin Sellner, the Co-Leader of Generation Identity Austria, was refused entry to the UK at Luton Airport. After landing at approximately 13:00, he was detained by Border Police and separated from US Vlogger, Brittany Pettibone. He was subsequently informed that he was being denied entry to the UK and that he would be detained until Sunday evening when he would be allowed to return home.
Begrunnelsen han ble gitt:

‘We believe that you are seeking admission to the UK to speak at Speakers’ Corner in Hyde Park about stopping mass immigration and Islamisation. We believe you represent a far-right group and intend to incite racial hatred.’

De skulle også holdt en tale for Young Independents som er ungdomsorganisasjonen til UKIP. Men Antifa sporet opp møtestedet og laget så mye bråk at arrangementet måtte avlyses.

De skulle også intervjuet Tommy Robinson. Ifølge Pettibone sammenlignet innvandringsfunksjonæren Robinson med Ku Klux Klan.

Det er ikke først gang myndighetene nekter å slippe inn islam-kritikere. Geert Wilders slapp ikke inn da han kom for å vise sin film Fitna på et lukket møte i Westminister.

Storbritannia er historisk kjent som et sted hvor folk søkte asyl. Nå er det andre tider.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.