Det skal ha skjedd en kraftig eksplosjon ved T-banestasjonen Vårby Gård like utenfor Stockholm. Politiet fikk melding like etter klokken 11.00 i dag. To personer er skadet etter at en mann plukket opp en gjenstand fra bakken som eksploderte. De skadede er en mann i 60-årsalderen og en kvinne i 45-årsalderen. Bombeteknikere er underveis til stedet.

Politimann Sven-Erik Olsson informerer:

– En person är allvarligt skadad.

– Polispatruller har anträffat en skadad person efter vad man tror är en explosion. Efter att ha pratat med en person som var i sällskap med den skadade kommer det fram att explosionen orsakats av ett föremål från marken.

– Tunnelbaneperrongen och torget utanför är avspärrat och bombtekniker är på väg.

Ifølge Aftonbladets kilder dreier det seg sannsynligvis om en håndgranat.

Politipatruljer gjennomsøker området for å sjekke om det finnes flere eksplosiver.

Mannen i sekstiårene skal være alvorlig skadet.

Aftonbladet  Expressen

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.