Offeret er knyttet til den pågående gjengkonflikten i Malmö, skriver Sydsvenskan. (Skjermdump, Aftonbladet TV)

En mann ble torsdag kveld skutt i Malmö. Mannen døde i natt på Malmö sykehus, hvor mottakelsen i natt ble voktet av politifolk væpnet med automatvåpen.

Skytingen skjedde  i området Lindängen like etter klokken 22 torsdag kveld, ifølge politiet.

Ifølge Aftonbladet skal to personer på en moped ha åpent ild mot bilen mannen satt i. Enda en mann satt i bilen, men skal ikke ha blitt truffet.

– Vi har fått in uppgifter från flera uppringare om en skottlossning och att en person är skadad, sier Fredrik Bratt ved politiets operasjonssentral i Region syd til Expressen.

– Det ska ha inträffat på Lindängsplan klockan 22.10. En person är skadad och förd till sjukhuset i Malmö i privatbil.

Meldingene om skytingen kommer etter at tre personer ble skutt og drept på åpen gate i byen mandag. Ytterligere tre personer ble såret i mandagens skyting.

Sydsvenskan oppgir at offeret, som er i 25-årsalderen, er knyttet til den pågående gjengkonflikten i Malmö.

Polisen leter etter to «mörkt klädda» gjerningsmenn som forlot åstedet på moped i høy fart, ifølge opplysninger til Aftonbladet.

– Vi befinner oss i ett intensivt utredningsskede, sier Fredrik Bratt.

Bak Lindängsplan sperret av et område rundt en veltet motorsykkel. Det er ukjent om den har tilhørt den skadede eller en gjerningsperson.

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre. 

Bestill Douglas Murrays bok «Europas underlige død» fra Document Forlag her!