Illustrasjonsbilde: Depositphotos

 

En kriminologisk studie som er utført for det tyske familie­departementet, viser en klar sammenheng mellom økningen i antall volds­forbrytelser og tilstrømningen av asylsøkere i Niedersachsen, skriver Die Welt. Hver åttende volds­forbrytelse i delstaten begås nå av en asylsøker.

I familie­departementets studie har forfatterne undersøkt den registrerte økningen i volds­kriminaliteten i Tyskland i tidsrommet 2014 til 2016. Politiets kriminal­statistikk har tjent som forskernes grunnlag. Delstaten Niedersachsen er blitt analysert ekstra grundig av kriminologene Christian Pfeiffer, Dirk Baier og Sören Kliem.

På to år er antall voldstilfeller økt med 10,4 prosent, finner forskerne, og hele 92,1 prosent av denne økningen kan tilskrives «flyktninger». Gitt at disse representerer en befolknings­vekst på langt under ti prosent, gir over­hyppigheten seg selv.

Det er verdt å merke seg den ekstreme over­representasjonen som finnes hos åpenbart grunnløse asylsøkere fra Nord-Afrika: I 2016 utgjorde personer fra Marokko, Algerie og Tunisia kun 0,9 prosent av «flyktningene», likevel stod de bak 17,1 prosent av volds­forbrytelsene. Den tyske tafattheten i møte med denne eksporten av kriminalitet er nesten ikke til å tro.

Forskerne ville naturligvis ikke ha vært kriminologer om de ikke hadde tilføyd at det jo handler om unge menn i en alder hvor man oftere begår forbrytelser, og at det helt sikkert hadde vært mindre kriminalitet hvis det ikke hadde vært for kummerlige boforhold, uperfekte språk- og integrerings­kurs samt underskudd på kvinner.

Undertegnede vil her tilføye at hvis han hadde vært kvinne, kunne han kanskje ha vært gravid.

 
 

Kjøp «Godhetens tanketomme ondskap» av Kent Andersen her.