Nytt

Ifølge NY Times så har kilder i politiet bekreftet at drapsmannen i Sutherland Springs er den 26 år gamle Devin Patrick Kelley. Kelley drepte minst 26 personer og skadet 24 under en gudstjeneste i First Baptist Church før han forsøkte å stikke av. Det er fremdeles usikkert om han drepte seg selv eller om politiet skjøt ham. På Twitter sies det at det var en lokal beboer som skjøt og drepte ham.

Kelley var en veteran fra US Air Force hvor han arbeidet med logistikk og forsyninger. Han stilte opp i fullt combatantrekk da han begikk massemordet. Kelley bodde i New Braunfels litt nord for San Antonio hvor han også hadde gått på videregående skole.

Sutherland Springs var i år 2000 registrert med 362 innbyggere. Et lite sted hvor alle kjenner hverandre.

Bilen Kelley kom kjørende i.

Lokalavisen skriver at politiet har gjennomsøkt huset til Kelley for eksplosiver.

Facebokprofilen til Kelley er slettet, men en webcache viste at han la ut dette coverbildet for en uke siden:

CBS News legger til: Kelley tjenestegjorde fra 2010 til 2014 i U.S. Air Force. Han ble stilt for militærrett i mai 2014 for mishandling av kone og barn og fikk sparken. Til massedrapene brukte Kelley en AR-15 rifle, sier CBS sin korrespondent Jeff Pegues.

Daily Mail skriver at Kelley var gift og at han tidligere hadde undervist i bibelstudier.