Nytt

Det var en dansk kvinne som ble voldtatt av fire menn på Gran Canaria. Fire marokkanere er pågrepet.

Gruppevoldtekten fant sted i desember i fjor i den kjente turistbyen Puerto Rico da den kvinnelige turisten var på vei hjem.

Kvinden var ifølge avisen på vej hjem fra byen, da hun blev passet op af en ukendt gerningsmand, der tvang hende til et øde sted. Her voldtog han hende.

Kvinnen, som mistet bevisstheten under overfallet, fortalte først at hun hadde blitt voldtatt ved et toalett. Og når hun senere kom til seg selv, var en annen mann i ferd med å forsøke å voldta henne.

Men den indledende efterforskning viste, at kvinden havde været udsat for en voldsom gruppevoldtægt, hvor flere mænd skiftedes til at misbruge den bevidstløse kvinde.

Ifølge El Pais så viste videoovervågningen fra stedet, at fire mænd voldtog kvinden, inden en femte forsøgte, og det var her, at hun vågnede op. Kvinden kæmpede i flere minutter, før hun endelig kom fri.

Overvåkingskameraene viste at hun var blitt voldtatt av flere menn. Bildene viste fire arabere som voldtok den bevisstløse danske kvinnen etter tur. Da en femte araber senere dukket opp våknet kvinnen, og han lyktes ikke gjennomføre sitt forsett.

De fire pågrepne er mellom 26 og 32 år og fra Marokko, skriver Ekstra Bladet. Det er tidligere opplyst at flere av de arresterte marokkanerne oppholdt seg ulovlig i Spania.

Spansk politi leter fremdeles etter den femte mannen.

 

Ekstra Bladet: Dansk kvinde gruppevoldtaget på populær ferieø: Fire mænd anholdt