Nytt

I et travelt shoppingområde i den engelske byen Stevenage oppdaget man onsdag morgen en kaffekopp med microchips og ledninger. Dette første straks til panikk, bombealarm og evakuering av området. En kontrollert sprengning ble utført av bombegruppen som ankom.

En talsperson for politiet bemerket: «The report came into us as a coffee cup with protruding wires found by a member of the public in the car park in The Forum. Public safety remained paramount throughout the operation and there has been no injuries as a result of swift intervention by the police.»

Kaffekoppen viste seg å være bombefri. Med så overvåkningskameraer som det er i britiske byer så finner nok politiet «spøkefuglen».

En bombeutrykning krever folk fra både brannvesen, politi og ambulansetjenesten. Tiden som ble kastet bort på dette er et tap for alle nødetatene og de som trenger deres hjelp.

Daily Mail  The Comet