Nytt

Lørdag har britiske reisende blitt stående fast i 12 timer på motorveien etter at det ble oppdaget nok en mistenkelig pakke. Mange skulle på fotballkampen mellom Manchester United og Southampton.

The M3 has been shut down in both directions from junctions nine to 11 in Hampshire since 4am today after police were called to a ‘serious incident’. Junctions nine and 11, near Winchester, on the London to Southampton route remain closed as cars continue to queue past junction 12, near Eastleigh. Fire crews and ambulance hazardous response team also attended the scene.

Motorveien kommer ikke til å åpne igjen før tidligst kl. 19.15, melder politiet. De har ikke funnet noen eksplosiver. Men akkurat som sist ser det ut til å være giftige kjemikalier som er plassert under en bro.

Så hva kan man gjøre når hele dagen og kanskje helgen er ødelagt?

Flere trente på håndstående

Frem med golfkøllene

Noen fant seg en pub

Bikkja må luftes

 

Når motorveien står stille så merkes det på alle de landlige småveiene også

Når man mangler informasjon, så fyller man ut de svarte hullene på egenhånd:

Britisk sarkasme: Hard to beat.

Britene begynner å bli småirriterte over bombetruslene som dukker opp overalt. John Cleese skrev om bombetruslene i Europa, her et utdrag:

The English are feeling the pinch in relation to recent events in Syria and have therefore raised their security level from «Miffed» to «Peeved.» Soon, though, security levels may be raised yet again to «Irritated» or even «A Bit Cross.» The English have not been «A Bit Cross» since the blitz in 1940 when tea supplies nearly ran out. Terrorists have been re-categorized from «Tiresome» to «A Bloody Nuisance.» The last time the British issued a «Bloody Nuisance» warning level was in 1588, when threatened by the Spanish Armada.

Å ikke nå frem til fotballkampen må kvalifisere til nivået: «That’s it! You have gone too far!»

Daily Mail  Somersetlive