Kattunger? Ok, dette bildet krever en forklaring: Det er slik at Facebook ikke tåler virkeligheten. Som for eksempel en kniv, som var på bildet vi opprinnelig illustrerte denne saken med (se knivbildet under). Da vi la saken på Facebook, ble den sabotert av de sarte overkikkadorene i fjesboka. Nå legger vi den ut en gang til – med et helt annet bilde. Noe sier oss at Facebook foretrekker ukontroversielle, koselige bilder. Og kattunger var det mest koselige vi klarte å komme på…

Et postbud ble fredag formiddag ranet på Frogner i Oslo. Tyvene kom seg unna med universalnøkler.

Politiet fikk melding om ranet i Gyldenløves gate i Oslo klokka 11.43 opplyser politiet til NTB. Ranet skjedde noe før dette.

Postbudet kom uskadd fra hendelsen.De to gjerningsmennene stakk av fra stedet. Utbyttet fra ranet var et nøkkelknippe med blant andre systemnøkler som Posten bruker for å komme inn i hoveddøren til bygårder ved levering av post, samt nøkler som brukes til å åpne postkasser.

– Det er selvsagt ikke heldig at slike nøkler havner på avveie, sier operasjonsleder Marita Aune.

De to mistenkte er ifølge politiet mørke i huden, begge er i 20-årene, og de var iført hettegensere under ranet.