Nytt

Nok en mann (21) er arrestert i forbindelse med bombeangrepet på T-banen i London på fredag. Det er foreløpig usikkert om det dreier seg om det andre «fosterbarnet» som Penelope og Ronald Jones hadde tatt seg av. De åtte siste av 268 fosterbarn hadde kommet fra Syria, Irak og Eritrea.

I et stille og rolig nabolag kjenner man hverandre, og naboene fortalte britiske aviser i går at 18-åringen som ble arrestert i Dover på vei ut av landet, hadde blitt arrestert to uker tidligere på nøyaktig den samme T-banestasjonen hvor bomben gikk av på fredag.

Penelope og Ronald Jones har tidligere mottatt dronningens fortjenstmedalje for å ha fostret 268 barn. De har selvsagt ingenting med terroren å gjøre.

I jakten på terroristene har politiet mottatt 180 bilder og funnet frem til 121 vitner. De har allerede intervjuet de fleste av dem. Storbritannias utstrakte bruk av overvåkningskameraer gjør det enklere å finne gjerningsmenn.

Daily Mail