Nytt

Mange syntes at den norske valgkampen ble stygg, men det er tøft på toppen. De TV-sminkede ansiktene vi får servert skjuler maktkamper og hat. Av og til får vi et lite innblikk når det lekker ut. I Storbritannia har den tidligere finansministeren George Osborne nylig sagt at han ikke vil hvile før Theresa May liggert partert i fryseren hans.

George Osborne told colleagues at the Evening Standard that he would not rest until Theresa May was “chopped up in bags in my freezer”, according to a profile of the former chancellor.

Det er ikke første gang Osborne, som fikk sparken av Theresa May, har kommet med ufine bemerkninger om statsministeren. Han har tidligere beskrevet henne som «dead woman walking» – en som venter på dødsstraffen.

Med sedvanlig britisk eleganse kommenterte Theresa Mays offisielle talsperson saken på denne måten: «Innholdet i den tidligere finansministerens fryser er ikke et tema for meg».

“The contents of the former chancellor’s freezer are not a matter for me.”

The Guardian   Sky News