To mistenkte er pågrepet etter terrorangrepet i Barcelona, den ene er Driss Oukabir Soprano. En annen mistenkt skal være skutt og drept, ifølge spansk TV-3.

Driss Oukabir Soprano skal være spansk statsborger av marokkansk opprinnelse. El País skriver at han er marokkansk statsborger og født i Aghbala i 1989, men at han har lovlig opphold i Spania. Avisen opplyser også at han var kjent for politiet og at han har sittet en måned i fengsel for seksuallovbrudd.

Den regionale presidenten i Catalonia, Carles Puigdemont, bekrefter at to personer er pågrepet etter terrorangrepet i Barcelona torsdag ettermiddag.

Politiet har opplyst at to mistenkte er pågrepet etter angrepet. En annen antatt gjerningsperson er skutt og drept av politiet i byen Sant Just Desvern, ifølge avisa La Vanguardia. Det er ikke offisielt bekreftet at denne personen var tilknyttet angrepet.

Selv nekter Driss Oukabir Soprano befatning med angrepet, og hevder at dokumentene hans er stjålet.

 

Oppdateres – –