Nytt

Politiet etterforsker to anmeldte voldtekter i Stavanger og én på Jæren natt til søndag.

Den første meldingen om voldtekt kom til politiet i Stavanger klokka 2.31.

– Der har vi pågrepet en mann i begynnelsen av 20-årene som skal ha voldtatt en kvinne i begynnelsen av 30-årene utendørs. Det var en tredje person som ringte inn til politiet, vi har ikke helt oversikt over denne personens status i saken, men politiet er på stedet og foretar avhør nå, sier operasjonsleder Victor Jensen i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

Under et kvarter senere kom nesten melding inn, da om en festvoldtekt i Stavanger, der fornærmede er en 18 år gammel jente.

– Der er det ingen som er pågrepet, men det blir foretatt flere avhør på stedet. Den siste voldtektsmeldingen kom 3.39, og der har vi ikke oversikt over mer enn at det er skjedd innendørs. Vi er på stedet og etterforsker, sier Jensen.

Han sier det ikke er noen sammenheng mellom sakene, utover at de kom inn med kort tids mellomrom.

– Vi har svært få detaljer foreløpig, og ønsker av hensyn til etterforskningen ikke å gå ut med nærmere beskrivelse av åstedene, sier Jensen.