Smilende kvinnelige lærere ser på og filmer barna som lærer seg å legge seg på kne for Allah i moskéen. For en spennende kultur barna lærer om! Dette er en del av multikulturpensum i undervisningsplanen. Sinte foreldre forlanger at denne undervisningsplanen endres. Uten å ha noe som helst kunnskap om nederlandske multikulturundervisningsplaner så aner det meg at å lære muslimske barn å be kirken glimrer med sitt fravær.

Den aktuelle moskéen er Ghulzar e Madina i Zwolle hvor tidligere besøkende imamer har krevd dødstraff for de som krenker Muhammed. Det er naturligvis kjønnssegregering under bønnen.

Videoen skal være fra 2014, men har nylig blitt aktuell igjen på internett etter at et parlamentsmedlem kommenterte at skolene burde boikotte slike politiske korrekte aktiviteter.

Mr Beertema, a former teacher, said: «Refuse to allow your child to participate in such ‘away-with-our-culture’ excursions. You are deciding, not the school.»

I kjølvannet dukker det naturligvis opp andre historier om hva skolene bedriver med i sin hjernevask av småbarn og det ser ikke ut til at man får lov til å holde på tradisjonelle julesanger der i gården heller:

One parent said: «I recently found out my son was forced to sing ‘welcome, welcome refugee’ instead of Christmas songs.»

A teacher said that his school was visited by education inspectors who raised a flag and reported «Year 4 classes have not visited a mosque yet”.

Og i Norge må foreldrene gi tillatelse til at barna kan gå rundt juletreet på skolen…

Daily Express (tok ikke sjansen på å ha åpent kommentarfelt på denne saken)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂