Russia Today har fått beskjed fra sin bankforbindelse NatWest om at alle konti stopper 12. desember og at vedtaket ikke lar seg reversere. RT ser vedtaket i sammenheng med publisering av epostene til Hillarys høyre hånd, John Podesta. Tidligere denne uken mistet Julian Assange nettforbindelsen i Ekvadors ambassade og myndighetene innrømmer at de sto bak.

Assanges tap av nett knyttes til offentliggjøringen av Clintons/Podestas eposter.

Det kan virke som Obama-administrasjonen tar alle midler i bruk for å stanse belastende materiale som kan svekke Hillarys sjanser.

Er det smart? Den liberale presidenten er plutselig ikke så liberal når noen trår ham for nær.

UK Nat West Bank has seized all bank accounts of Russia Today (RT) to end their broadcasting, according to its editor-in-chief- Margarita Simonyan who took to Twitter to announce: “They’ve closed our accounts in Britain. All our accounts. ‘The decision is not subject to review.’ Praise be to the freedom of speech!”

RT says that its bank NatWest, a division of the Royal Bank of Scotland Group, has declined to provide any information for its decision and says it is not appealable. In a letter written to RT the bank said: “We have recently undertaken a review of your banking arrangements with us and reached the conclusion that we will no longer provide these facilities. You will therefore need to make alternative banking arrangements outside of The Royal Bank of Scotland Group.”

Nat West informed RT that all its accounts would be cancelled on December 12th. It said the“decision is final and we are not prepared to enter into any discussion in relation to it.” Julian Assange of WikiLeaks has been a contributor frequently to the channel and hosted his own talk show on RT back in 2012.

Hillary, Obama, CNN, New York Times,Washington Post gjør en stor feil. De nøler ikke med å innskrenke ytringsfriheten. Den er det så mange andre som truer at de havner i svært dårlig selskap. De som rammes får kredit, selv RT og Julian Assange får kredit. Publikum ser på hva det er de bringer til torgs. I tilfellet Hillary er verdien av innholdet langt over graden av brudd på personvern.

Dessuten demonstrerer Obama at han ikke bryr seg om han eksponerer maktbruk. Å presse en bank til å si opp kundeforhold og presse Ekvador til å stenge nettforbindelsen gjør seg ikke på rullebladet.

 

Empire Strikes Back – US Shuts Down RT in London & Wikileaks