Nytt

Bilde: Christian Krohg: Visergutt. (Fremdeles er det til smør på brødet, men sosialistene ordlegger seg som om det er like før skatteletter til de rikeste tas ut av munnen på de svakeste. Man spiller på assosiasjonene til den gang det fantes visergutter. Kanskje det er Raymonds politikk som fører oss tilbake til slike tilstander?)

Det multikulturelle Oslo finansierer ikke seg selv. Oslos byrådsleder, Raymond Johansen (Ap) er svært misfornøyd med regjeringens satsing på Oslo.

Byrådslederen er misfornøyd med klimasatsingen. Folk flest kan gjøre seg sine tanker om hvordan det skal satses på klima i takt med den enorme innvandringsdrevne befolkningsveksten i Oslo. Med stor sannsynlighet forbruker innvandrerne mer i Oslo enn i områdene de kommer fra. Oslofolk må kutte inn til beinet hvis klimavennligheten skal øke i takt med befolkningen.

Barnevernet er en betydelig kostnad i det multikulturelle Oslo. Byrådslederen klager på manglende kompensasjon. I drømmen om den multikulturelle harmonien importeres barnevernssaker.

Det er bydeler med høy arbeidsledighet i Oslo. Byrådslederen klager over skjev prioritering av arbeidsledige. Den tildels importerte arbeidsledigheten i Oslo prioriteres altså ikke høyt nok.

Verst av alt er hvordan byrådslederen beskriver enkelte sykehjem i hovedstaden. I noen av sykehjemmene snør det inn om vinteren.

Er Norges hovedstad i fritt fall?

– Vi har et stort behov om å rehabilitere gamle og umoderne sykehjem. På noen av sykehjemmene snør det inn om vinteren. For Oslo kommune kan utfasingen bety opp mot 3 milliarder kroner i økte kostnader de neste ti årene, sier Johansen.

Aftenposten

Les også