Nytt

George Soros var også ute etter kjente navn på høyresiden som Pamela Geller, Frank Gaffney og Robert Spencer og betalte for at aktivister skulle grave frem belastende informasjon om dem. Dette fremgår av dokumenter som er blitt hacket.

The 2011 document, entitled “Extreme Polarization and Breakdown in Civil Discourse,” is one of more than 2,500 files stolen from Soros’ Open Society Foundations and published online on Saturday.

It names prominent critics of radical Islam, such as Pamela Geller, Frank Gaffney, and Robert Spencer as targets for opposition researchers working on a project operated by the Center for American Progress (CAP), a liberal think tank that has received millions of dollars in grants from Soros’ groups.

In the memo, Open Society Foundations (OSF) executives lamented that progressive groups and members of the Arab, Middle Eastern, Muslim, and South Asian-American (AMEMSA) community lacked “high quality opposition research” to combat “anti-Muslim xenophobia and to promote tolerance.”

Dette ligner slik Antirasistisk Senter jobber. De får penger fra det offentlige for å kartlegge hatefulle ytringer, men har en definisjon som på rasisme og hat som griper inn i det offentlige ordskiftet på en destruktiv måte.

Det samme ser Soros ut ti å ha gjort.

It names prominent critics of radical Islam, such as Pamela Geller, Frank Gaffney, and Robert Spencer as targets for opposition researchers working on a project operated by the Center for American Progress (CAP), a liberal think tank that has received millions of dollars in grants from Soros’ groups.

In the memo, Open Society Foundations (OSF) executives lamented that progressive groups and members of the Arab, Middle Eastern, Muslim, and South Asian-American (AMEMSA) community lacked “high quality opposition research” to combat “anti-Muslim xenophobia and to promote tolerance.”

 Muslimer har ikke evnen til å drive research på islamofobi, og må få andre til å gjøre det for seg. Det er de lave forventningers rasisme.
At denne utpekingen av islams fiender kan få skjebnesvangre konsekvenser for disse menneskene, ser ikke ut til å streife hverken Soros eller Antirasistisk senter.
Soros og ARS vil hjelpe det offentlige ordskiftet, men både premissene, definisjonene og fremgangsmåten gjør at de øker avstanden og motsetningene i samfunnet.

Tette bånd til Hillary

WASHINGTON, DC - OCTOBER 24: Center for American Progress Co-founder John Podesta moderates a panel discussion during a conference commemorating the 10th anniversary of the center at the Astor Ballroom of the St. Regis Hotel October 24, 2013 in Washington, DC. Former Clinton Administration Chief of Staff Podesta co-founded the liberal public policy research and advocacy organization as a think tank that rivals conservative policy groups, such as the Heritage Foundation and the American Enterprise Institute. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

 

Center for American Progress, CAP, ble grunnlagt av Hillary Clintons valgkampleder i 21011, John Podesta (foto). For noen år siden kom de med rapporten Fear Inc som var en kartlegging av det islamkritiske miljøet. Dette var altså finansiert av Soros, får vi nå vite. Tilsammen ga Soros dem 500.000 dollar.

Målsetningen var å finne ut hvordan høyresiden fikk planetet «falske og villedende storier» i mediene. I et demokrati imøtegår man storiene og argumentene, men det ser ut til at Soros ikke stolte på sannhetsgehalten i høyresidens argumenter, men ville diskreditere avsenderne. Det er hva man på godt norsk kaller brønnpissing.

The CAP project, called the Examining Anti-Muslim Bigotry Project, set out to engage progressives and journalists to raise awareness about the critics of radical Islam. In addition to Geller, Gaffney and Spencer, CAP planned to “research and track” the activities of David Horowitz, Daniel Pipes, Cliff May and Liz Cheney, the daughter of former Vice President Dick Cheney.

“CAP’s first step will be to interview and engage journalists, researchers, academics, and leaders in the anti-hate movement who are researching and writing on Islamophobia, and to develop a roster of knowledgeable and credible experts to whom journalists and policymakers can turn for information,” it continues.

OSF did fund CAP’s project. Its 2011 tax filings show that it gave CAP the $200,000 grant as well as two others totaling $500,000.

Hva ligger bak uttrykket – «reseach and track» navngitt personer? Deres ytringer skjer offentlig. Så hva var det CAP ville finne ut? Om de hadde noen belastende forhold man kunne bruke for å diskreditere dem? Om de fikk penger fra kompromitterende kilder?

Alt dette skulle skje med penger som ikke var up front, som forble hemmelige.

Konspirative

De progressive er åpenbart forbløffet over at islamkritikere har sånn gjennomslagskraft. De tror det må ligge noe mer bak. Hvilke nettverk inngår de i? Her aner man konspirasjoner.

Sannheten er at hvis høyresiden hadde hatt brøkdelen av de pengene den liberale siden rår over, ville slaget vært vunnet for lenge siden.

According to the OSF document, which was published on a new website called DCLeaks, CAP would also explore the interactions of groups of conservative think tanks, pundits and politicians which were part of the so-called Islamophobia movement.

“We need a clearer understanding of what by all indications is a well orchestrated and well financed system by which right-wing think tanks, pundits, and politicians are able to introduce false narratives and flawed research into the media cycle and use their misinformation to manipulate public opinion and thwart progressive counterterrorism policies,” the memo states.

“Just as critically, CAP will approach its work with an appreciation of the connections between the Islamophobia movement and related forms of xenophobia.”

Begrepene falske narrativer og villedende forskning som brukes til å manipulere opinionen, minner mistenkelig om de metoder Soros og CAP benytter.

Likevel har de ikke lykkes.

Nå er de avslørt og deres arbeid blir neppe letter etter dette.

 

http://dailycaller.com/2016/08/14/memo-soros-group-funded-opposition-research-on-critics-of-radical-islam/#ixzz4HV4j9EQ1