Hackeren eller hackerne som kaller seg Guccifer 2.0 offentliggjorde fredag mobil og epostadressen til 200 demokrater i Kongressen. Amerikansk etterretning tror det er forbindelse til russerne.

Man kan undres på om russerne forsøker å påvirke utfallet av valget.

Interessant nok sier Guccifer at de vil overlate materiale til Wikileaks. Hacking er ved å bli midler i det politiske spillet. wsj.com

The Guccifer 2.0 Twitter account said late Friday that it would provide “the major trove” of stolen information from the DCCC, including emails, to WikiLeaks, which has already published information from a similar breach of the Democratic National Committee. The same Twitter account sent a message to The Wall Street Journal on Friday evening that said the hacker had acted alone, not as part of a team.

Guccifer er navnet til den rumenske hackeren Marcel Lazăr Lehel, som hacket seg inn på datamaskinene til kjente amerikanere. Guccifer skal ha hacket seg inn på den private serveren til Hillary Clinton. Han ble arresert i Romania og dømt til fire års fengsel, og så utlevert til USA.