Nytt

Sylvi Listhaug talte på Frps landsmøte lørdag formiddag. Hun vil bevare Norge slik vi kjenner det:

– Det å sikre en bærekraftig asyl- og innvandringspolitikk, det handler om å bevare det velferdssamfunnet som vi har bygd opp gjennom generasjoner.

Antallet har konsekvenser for mer enn bolig og arbeidsmarkedet, mener Listhaug:

– Hvor mange som kommer har en effekt på hvor godt vi kan lykkes med integrering.

Hun vil at de som søker familiegjenforening selv må være integrerte først og må være i stand til å forsørge sin egen familie som de henter til Norge.

-Jeg lover å stå på hver eneste dag for at Norge aldri skal komme i samme situasjon som Sverige, sa Listhaug og viste til parallellsamfunnene som har vokst frem i nabolandet. Det handler om å stramme inn og å stille krav, la hun til.

Listhaug pekte på at signalene når ut til asylsøkere og smuglere og kritiserte Jonas Gahr Støre (hvor er det blitt av ham?) for å invitert 10.000 til landet. Det ankom asylsøkere på Storskog som sa at de var blitt invitert til å komme, sa Storhaug.

Sylvi Listhaug

Søndag skal regjeringens høringsnotat for asylinnstramningsforslag debatteres på landsmøtet.

Det skal også strammes inn på kontantstøtten. Ingen kontantstøtte før etter fem år – alle skal ut i arbeidslivet. Det skal gis 50 timer med opplæring i norsk kultur og norske lover og regler. Vi så hva som skjedde i Køln, sa Listhaug. Nå skal det gis opplæring fra første stund. Det er folk som kommer hit som må integrere seg, ikke omvendt.

Hun takket varmt for all støtten hun mottar og avsluttet med: -Og e skal love dokke å stå på kvar einaste dag, og ikkje gi meg på tørre møkka.

 

NRK  Aftenposten

 

[paypal_donation_button]