Fire mistenkte terrorister ble arrestert i Paris idag. Politiet opplyser at tre menn og en kvinne var i ferd med å planlegge et umiddelbart angrep i den franske hovedstaden.

Three men and one woman were captured in the siege on the 18th arrondissement of the French capital and the nearby, rundown suburb of Saint Denis. An AK-47 rifle, and electronic equipment including a USB stick and computer files, were found during the dawn raid. French intelligence officers have been questioning the suspects at their headquarters in the city tonight.

To av mennene hadde tyrkisk bakgrunn og den siste mannen var en tidligere dømt jihadist som politiet holdt under oppsyn etter at han slapp ut av fengselet i oktober ifjor, skriver TF1. Italienske Corriere og Le Figaro legger til at slike arrestasjoner foregår hele tiden og at 74 personer er blitt arresterte mistenkte for å planlegge terrorhandlinger siden årsskiftet.

a098008fd3e51033880f6a706700c1c1_MGTHUMB-INTERNA

Frankrike er ikke veldig positive til å gi tyrkerne visumfri adgang til Schengen.

Daily Mail  Le Figaro  TF1  Corriere