Dan Parks grafiske harselas over slagordet "Refugees welcome" fra i fjor høst, en påminnelse om det ubestridelige faktum at terrorister har gjemt seg blant menneskene som i det overveiende med urette kalles "flyktninger", er nå blitt en sak for svensk politi.   I forrige uke ble Park anholdt av svensk politi og siktet for hets mot folkegruppe, noe han også er blitt dømt og fengslet for tidligere, skriver Uwe Max Jensen hos Trykkefrihedsselskabet.   Man skulle i utgangspunktet tro at politiet hadde viktigere oppgaver, skjønt det tvungent bejublede flerkulturelle samfunnet har noe iboende totalitært ved seg, siden dets stabilitet krever en viss kontroll med kjetterske tenkere som ikke deltar i koret.   Frie samfunn har plass til opposisjon, men nå er det en god stund siden Sverige opphørte å være et slikt. Måtte det om ikke annet tjene til skrekk og advarsel.  
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.