Nytt

Dessverre ble vi tidlig i 2016 kjent med et nytt ord: Taharrush gamea. Eller voldtektslek som det kan kalles på norsk. For de som synes det er forkastelig å kalle dette for en «lek», så bunner dette altså i at opplegget er tredelt: En indre gruppe foretar overgrepene, en stor sirkel beskytter og dekker overgriperne mens en eller to «spillere» befinner seg på utsiden av sirkelen og skal forsøke å bryte igjennom for å redde kvinnen. De ser dette som en lek.

Ikke akkurat flasketuten peker på. Det er verdiene, eller mangel på sådanne, som gjør seg gjeldende. Det spiller ingen rolle hvor mange go’hjerta og vennlig innstilte venstreradikale som stiller opp for å forklare at:

  1. Det er ikke alle muslimer som begår overgrep
  2. De kommer hit med krigstraumer som er grunnen til at de begår uhyrligheter
  3. De slutter med det så snart de blir forklart at vi har andre regler, lover og verdier
  4. Det må settes inn flere ressurser til integrering – hele problemet skyldes mangel på kursing
  5. Det er viktig at man ikke overdriver problemet for ellers blir vi alle nynazister
  6. Nordmenn/svensker/tyskere/franskmenn osv. begår også overgrep mot kvinner
  7. Vi må være forståelsesfulle i en «overgangsperiode» (dette århundret?)
  8. Jenter må holde «en armlengs avstand» til menn (men uten å bli diskriminerende, selvsagt!)
  9. Fyll ut selv, det er nok av hjernedøde argumenter å velge i…)

Siden det store inntoget av migranter i høst har det stort sett vært østeuropeiske ledere som har markert seg som de mest klarsynte. Mens våre vestlige ledere fremdeles omfavner det nye store «vi» (riktignok mens de ivrer for å suspendere Schengen, innføre grensekontroller og gi penger til Tyrkia for at de skal skru av kranen), så har de østeuropeiske politiske lederne foretatt et verdivalg.

Idag har det vært presidenten av Tjekkia som har vært på banen. I et TV-intervju uttalte Milos Zeman at det praktisk talt er umulig å integrere muslimer i det moderne Europa. Ikke nok med det, han sier at Taharrush gamea er en del av muslimsk kultur. De kan ha sin kultur i sine land, men ikke la dem ta den med til Europa, ellers vil det ende opp som Køln, sa han.

Zeman is known for his fiery anti-migrant comments and has previously accused refugees ‘with iPhones’ of exploiting their children to get asylum in the EU.

‘The experience of Western European countries which have ghettos and excluded localities shows that the integration of the Muslim community is practically impossible,’ Zeman said in a televised interview Sunday.

‘Let them have their culture in their countries and not take it to Europe, otherwise it will end up like Cologne,’ he added, referring to the mass New Year’s Eve assaults on women in Germany and elsewhere.

‘Integration is possible with cultures that are similar, and the similarities may vary,’ pointing out that the Vietnamese and Ukrainian communities had been able to integrate into Czech society.

Det er verdt å merke seg at Zeman er sosialist. Det er faktisk mulig å være sosialist uten å bli globalist. Man må huske på at grunnlaget for sosialisme er likhet. Likhet krever et homogent samfunn hvor tilliten er høy. Vi må kjenne og stole på de vil ta vare på og dele våre goder med.  Det krever forutsigbarhet. Forutsigbarhet er basert på at man gjenkjenner seg selv på andre – at man har et felles kultur- og verdigrunnlag.

Milos Zeman

Milos Zeman advarer mot muslimsk innvandring.

303EA6DF00000578-3403603-image-a-40_1453045682037

Det ankommer fremdeles 2.000 personer daglig i Hellas. Her er de på vei over til Makedonia.

Milos Zeman har tidligere sagt seg enig med Polens utenriksminister Witold Waszczykowski om at de syriske unge mennene burde kjempe for sitt land fremfor å flykte til Europa.

Daily Mail

En syrisk migrant-hær?