Nytt

Hykleriet bliver tydeligere og tydeligere i de her år. Multikulturalisterne oplever nu konsekvenserne af det samfund de har kæmpet for. Der bliver travlt ved håndvasken, men det vil næppe gøre dem venligere stemt overfor realisterne, de er skolet til at se som hadske.

TV Syd har interviewet hjemløse Jimmy Lind, der til forveksling ligner en uniformeret anti-nazist af drukpunker-typen, der altid er i første geled når venstreradikale demonstrerer mod indvandringsmodstandere. Men selvom uniformen også fortæller, at ser sig selv som anarkist, så har han behov for hjælp fra det offentlige, og herbergene er fyldte, som det fortælles i indslaget.

Åbne grænser er opskriften på fyldte herberger, og Jimmy havde nok haft et bedre liv på et landets mange asylcentre. Det vil være rart hvis det var anderledes, men uanset befolkningens kulturelle sammensætning, så kan pengene kun bruges en gang. Flere om kagen, mindre stykker – det er ikke raketvidenskab. Jimmy skal åbenbart lære det på den hårde måde.

Lyshårede Inge Sommersted asylmottak Danmark 2016

et andet indslag på samme kanal kan man se Jimmys modsætning, i hvert fald i ydre fremtoning. Han er mørk og negativ, hun er lys og positiv. Efter en træls episode med ‘et par udlændinge’ i nattelivet i Haderslev, har hun nu oprettet en Facebook-gruppe der skal informere om «dansk takt og tone – på arabisk», som det smukt formuleres. Blonde Inge Toft ved ikke hvad hun er oppe imod.

Lokalavisen Haderslev har også interviewet hende, og her kommer der en interessant detalje frem – Blev forulempet: Nu vil hun hjælpe.

«Inge Toft har oplevet problemet på egen krop. Hun er en ung og danseglad pige, der ofte færdes i Haderslevs natteliv, og med sit lange lyse hår, store smil og gode humør oplever hun ofte interessen fra de arabiske mænd. Men én aften tog det overhånd.

«Der var især én som gik meget tæt på, og til sidst valgte jeg at tage hjem. Men da jeg gjorde klar til at gå, kunne jeg se at han gjorde det samme. Så jeg ventede til han var væk og gik så hjem 10 minutter efter. Jeg var dog ikke nået ret langt hen ad gaden før jeg opdagede to mænd bag mig, og jeg måtte nærmest flygte hjem og søge ly i min låste opgang. Da var jeg rigtig bange,’ fortæller hun.

For Inge Toft var det en en lidt underlig oplevelse. Hun fortæller til Lokalavisen:

Indtil for et års tid siden var jeg frivillig på asylcenteret i Sommersted. Her har jeg mødt en masse fantastisk dejlige mennesker, så jeg står ligesom med et ben i hver lejr.’

Derfor reagerer den unge kvinde da nok også lidt anderledes end de fleste ville. I stedet for at fordømme de anmassende fremmede har hun sat sig for at informere. Hun vil nu lave en facebookside med informationer til de unge mænd, som kommer hertil som flygtninge og asylansøgere. En side, som forklarer hvordan ting er i Danmark. At kvinder i nattelivet skal respekteres.»

 

document.dk